BovenIJ ziekenhuis doneert kerstopbrengst aan Only Friends

De opbrengst van de kerstmarkt 2016 van het BovenIJ ziekenhuis komt ten goede aan Only Friends, hoe leuk is dat!

BovenIJOp een traditionele kerstmarkt konden medewerkers hun ‘kerstcard’ o.a. doneren aan een goed doel. BovenIJ ziekenhuis koos een organisatie die actief is in Amsterdam-Noord en opkomt voor gezondheid en welbevinden van vele kinderen en mensen: Only Friends. Het bedrag van € 2327,77 werd onlangs overhandigd aan onze oprichter Dennis (Gebbink).

BovenIJ ziekenhuis: Persoonlijk, verbindend, ondernemend
“Ontzettend blij en dankbaar zijn we met dit mooie bedrag. Dit draagt bij aan onze missie om kinderen met een beperking, maar ook andere groepen zoals ouderen, te stimuleren te bewegen”, aldus Dennis Gebbink.

Ook bestuurder Edwin van der Meer van het BovenIJ ziekenhuis is enthousiast: “Als BovenIJ ziekenhuis verbinden we ons graag aan initiatieven in Amsterdam-Noord. Mooi om te zien hoe bevlogenheid is omgezet in een organisatie die kinderen en jongeren met een beperking de gelegenheid biedt in een veilige omgeving te sporten en te bewegen.”

Fantastisch dat er een mooie band aan het ontstaan is tussen het BovenIJ ziekenhuis en Only Friends.