Wij zijn klaar voor de Benefit Night

Vanavond zaterdag 13 december is het dan zover. De Benefit Night gaat van start waarvan de opbrengsten gaan naar Only Friends en het Ronald McDonald Centre. Met andere woorden: om kinderen en jongeren met een beperking te kunnen laten sporten.

2 uur voor de Benefit Night 2014.Weken zo niet maanden van voorbereiding gingen vooraf waarbij de laatste 2 weken echte topweken waren van vele uurtjes, energie, check double check, overleg en de puntjes op de bekende i. Maar nu is het zover; om 17.30 uur verwachten we onze eerste gasten die een hele avond lang een prachtig programma krijgen voorgeschoteld. Artiesten als Mathilde Santing, Eric Out, Joke de Kruijf, Shirma Rouse, Julien Lubeek en Tommie Christiaan maar ook onze eigen Only Friends Street Dancers zullen optreden. Een heerlijk drie-gangen diner, loterij en een heuse veiling completeren het programma. Niemand minder dan Aicha Marghadi en Humberto Tan presenteren de avond.

Wij hebben er zin in en volgens de berichten onze gasten ook. Laten we hopen op een mooie opbrengst voor de kinderen en jongeren met een beperking!