Wie loopt er mee in de Johan Cruyff Foundation run?

Onze goede vrienden van de Johan Cruyff Foundation organiseren ook dit jaar weer de 14K run. Hoe gaaf is dat? Doe je mee?

Voor ons ligt een nieuw jaar waarin ook de Cruyff Foundation weer veel jeugd in beweging wil brengen en hen zo wil helpen bij hun ontwikkeling.

Middels dit bericht willen we graag aandacht vragen voor een bijzondere Cruyff Foundation activiteit: de Cruyff Foundation 14K Run! We zouden het namelijk te gek vinden als zoveel mogelijk mensen mee doen aan de Cruyff Foundation 14K Run! Zo kunnen zij geld ophalen voor de projecten van de Cruyff Foundation om nóg meer jeugd in beweging te brengen, waarvan wij, Only Friends, er één zijn!

Cruyff Foundation 14K Run –  woensdag 25 april
De Cruyff Foundation 14K Run is een Social Run ter nagedachtenis aan Johan Cruijff, met als doel zijn gedachtegoed levend te houden én geld op te halen voor de Cruyff Foundation. De hoofdafstand is een route van 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff. Het is ook mogelijk om mee te doen aan de 5K Run of de Kids Run. De start van de 14K Run is bij het Olympisch Stadion, alle afstanden finishen in de Johan Cruijff ArenA. Natuurlijk zijn alle Runs ook toegankelijk voor sporters met een beperking. De Cruyff Foundation 14K Run wordt samen met Ajax (ook al zo’n mooie partner van Only Friends) georganiseerd.

Bekijk hier de video van vorig jaar!

Ben je enthousiast geworden en wil je mee doen? Geef je dan op via de website van het evenement!