Wederom mooie foto’s door Fotostudio Beerling

Fotostudio Beerling uit Amsterdam Noord is een trouwe relatie van Only Friends en heeft in het verleden al vele mooie portretfoto’s van de kinderen van Only Friends gemaakt.

Beerling visitekaart.inddFotostudio Beerling is gevestigd in Amsterdam Noord en heeft ruim 250m2 studioruimte tot haar beschikking. Beerling is gespecialiseerd in professionele packshots en productfotografie. Hun klanten zijn voornamelijk reclamebureaus en diverse direct business klanten, zoals dat zo mooi heet.

Met 2 digitale achterwanden op een technische camera, een tafelset en een rondwand kan Fotostudio Beerling alles aan. Van kleine tot grote projecten. Met hun jarenlange ervaring in fotografie en retouche weten zij iedere klus vakkundig en snel bij de klant af te leveren.

Dit keer fotografeerde Fotostudio Beerling niet de kinderen van Only Friends maar allerlei producten (shirts, trainingspak, tassen etc) die binnenkort op de webshop van Only Friends te zien en te koop zijn.

Bent u benieuwd wat Fotostudio Beerling voor u kan betekenen; ga dan langs, stuur een mail aan info@fotostudiobeerling.nl of bel 020-4945354.