Wederom heerlijke Jacques Parsondag

Afgelopen woensdag werd de jaarlijkse Jacques Parsondag gehouden bij Only Friends. Dit is de jaarlijkse sport-, spel- en feestdag voor alle leden van Only Friends.

Toen onze Dennis (Gebbink) 17 jaar geleden begon werd hij enorm gesteund, in allerlei opzichten, door Jacques Parson. Jacques was de werkgever van Dennis op dat moment en is directeur/eigenaar van Kappé International, bekend van de parfum-, en cosmeticawinkels op de luchthaven Schiphol in het See Buy Fly-gebied.

Door de enorme steun van Jacques (die door Dennis nog steevast meneer Parson wordt genoemd) kon Dennis Only Friends laten groeien en bloeien en was Jacques ook de ondersteuner van de droom van onze Dennis om een prachtig sportcentrum (het Friendship Sports Centre) voor Only Friends te realiseren. In al de afgelopen 17 jaren, is Jacques zeer nauw betrokken geweest en gebleven. Naast 1e ambassadeur, is Jacques ook een groot sponsor en bestuursvoorzitter van Only Friends.

Jacques en zijn vrouw Rena met in het midden onze Dennis

Als dank voor wat Jacques allemaal heeft bekend voor Only Friends, heeft Dennis de Jacques Parsondag in het leven geroepen wat de jaarlijkse sport-, spel- en feestdag is voor de kinderen aan het einde van het sportseizoen. Afgelopen woensdag was het inmiddels al weer de 7e editie en het motto was deze keer: “VRIENDSCHAP; geven zonder te nemen”

Al aan het begin van de middag verzamelden zich zo’n 100 vrijwilligers (waaronder oud collegae van Dennis van Kappé) en na een mooie en heldere briefing van Dennis ging men aan de slag met het klaar zetten van de sporten en spellen, de geluidsinstallaties en de kramen voor shirts (ieder kind kreeg een mooi Adidas-Jacques Parsondag shirt; veel dank aan Adidas voor de sponsoring!). Ook onze vrienden van Only Friends Utrecht waren voor het eerst aanwezig! Super en gaaf dat jullie er waren.

Het werd een super leuke middag en voor een ieder was er wat wils.

Om 17.00 uur ging iedereen richting clubhuis waar Jacques Parson samen met  Sjaak Swart (mister Ajax), Henk Groener (ex bondscoach Handbal vrouwen), Biente Taekema en Wendy Kattouw (beiden ABN AMRO) en Belinda Bos en Mark den Broeder (beiden Adidas) de kampioenen van Only Friends huldigden. Nadat alle kampioenen zich op het podium hadden geschaard, werd door iedereen het “Bloed, Zweet en Tranen” uit volle borst mee gezongen. Wat een gezelligheid, wat een feest, wat een blije gezichten! En…iedereen bij Only Friends is een ware kampioen dus uiteindelijk kreeg iedereen een medaille omgehangen.

En de dag was nog niet voorbij! Na de huldiging van de kampioenen trad Monique Smit op. Wat een leuke, lieve en knappe vrouw! Ze maakte er een heus feestje van! Het dak ging er letterlijk (bijna) maar zeker figuurlijk van af bij het optreden van Monique.

Daarna kreeg iedereen na haar optreden de kans om met Monique op de foto te gaan. Iedereen ging uiteindelijk moe maar zeer voldaan naar huis na weer een fantastische Jacques Parsondag.

Dank aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt en zich heeft ingezet en natuurlijk aan Jacques Parson zelf die, niet alleen, deze dag maar sowieso Only Friends mogelijk maakt. Op naar editie 8!!