Vrijwilligersfeest Only Friends daverend succes!

Ieder jaar organiseert Only Friends een feest voor haar vrijwilligers en stagiaires als dank voor hun geweldige en volledig onbetaalde (en onbetaalbare) inzet! Vorig week zaterdag was het weer zover.

Vrijwillgersfeest AmstelOnly friends bestaat dit jaar 15 jaar en het vrijwilligersfeest stond dan ook in het teken van het 15-jarige bestaan. En waar kan je dit mooier vieren dan in het Amstel Hotel. Dat klinkt als logisch maar zo logisch is dat natuurlijk helemaal niet. De lezer zal zich dan ook afvragen of Only Friends over zo veel geld beschikt dat het feest daar gevierd kan worden. NEE, met hoofdletters is het antwoord en daarom was het geweldig dat het Amstel Hotel, met haar collega hotels, de avond voor het overgrote deel sponsorde. Het Amstel hotel doet veel voor goede doelen en wij waren dit jaar één van hun grote goede doelen. Daarom (nogmaals) heel veel DANK, lieve vrienden van het Amstel dat jullie dit voor ons mogelijk maakten. Als daarnaast Jacques Parson, onze bestuursvoorzitter en supporter vanaf dag 1, en een niet nader bij name te noemen familiefonds, ook nog een lieve duit in het zakje doen (waarvoor beiden ook nogmaals DANK), dan is het een garantie voor een geweldig feest en dat werd het.BBQ Amstel

Om 17.00 uur werd afgetrapt met een officieel gedeelte, immers je bestaat maar 1x 15 jaar. Mooie en warme speeches volgden elkaar op, waarbij ook ruimte was voor een traan toen een ovationeel applaus losbarstte voor in diezelfde week overleden vrijwilliger Henk Slootbeek (ook dat is Only Friends; lief en leed worden met elkaar gedeeld) en daarna werd het 1e boek “Only Friends 15 jaar” door onze Dennis (Gebbink) overhandigd aan Jacques Parson en Colinda en Myron Gebbink. Dit onder dankzegging aan Yoeri van den Busken en Chris Willemsen, de schrijvers en ontwerpers van dit prachtige naslagwerk.

Glennis Grace AmstelVervolgens ging het dak van het beroemde Amstel Hotel er bijkans af met wervelende optredens van New Timeless, Glennis Grace maar ook onze eigen Luuk Schepers (vertolking van het clublied gecomponeerd door Mark Bak) en Eric Out met zijn geweldige “You’ve got a friend”.

Tussendoor zorgde het personeel van het Amstel, dat in vele gevallen vrijwillig werkte deze avond, voor een heerlijke BBQ en de drankjes.

Zonder te overdrijven: één van de mooiste feesten ooit, in een fantastische vriendensfeer die iedereen nog lang zal heugen!Amstel

Only Friends 15 jaar en op naar de 100!