Vrijwilligersfeest Only Friends als dank voor alle inzet

Only Friends heeft wederom een in alle opzichten geweldig jaar beleefd en als dank aan al haar vrijwilligers en stagiaires werd er weer een mooi feest gegeven en dit keer in ons eigen clubhuis.

In ons eigen clubhuis met omlijsting van Cafe Bolle Jan

Onze Dennis op de foto met Only Friends Utrecht

Vrijwilligers en stagiaires krijgen gedurende het jaar geen vergoedingen in welke vorm dan ook behalve dan een drankje aan de bar in het clubhuis maar vooral de lach op het gezicht en de knuffels van de kinderen. Daar doen onze kanjers van vrijwilligers en stagiaires het dan ook voor.

Iedereen kon zijn/haar foto-momentje krijgen

DJ Bert van Cafe Bolle Jan

Eén keer per jaar worden de vrijwilligers en stagiaires bedankt voor hun tomeloze inzet met een feest. Dit jaar werd voor het eerst gekozen om het in ons eigen clubhuis te doen op het Friendship Sports Centre. Het clubhuis is net prachtig verbouwd en werd verder opgetuigd met mooie decorstukken en de inrichting van en door cafe Bolle Jan. Laatstgenoemde zorgde ook voor een super muzikale omlijsting. Een overheerlijk buffet (gemaakt door onze meester-kok Peter Bak en zijn team) met tal van echte Amsterdamse happen, lekkere drankjes en een mooi programma zorgden voor een prachtige avond.