Vincent Janssen ambassadeur van Only Friends

Niemand minder dan Vincent Janssen, spits van AZ en het Nederlands Elftal, tekende woensdag een “contract”, onder het toeziend oog van vele kinderen, als ambassadeur van Only Friends. Hoe cool is dat?

Vincent tekent "contract" als ambassadeur

Vincent tekent “contract” als ambassadeur

Vincent Janssen is via Roy Gebbink (de broer van onze oprichter), die teammanager is van Almere City (alwaar Vincent vorig seizoen nog speelde), in aanraking gekomen met Only Friends. “Toen ik de eerste keer op bezoek kwam, werd ik geraakt door het mooie werk dat Only Friends verricht voor kinderen met een beperking. Toen ik dan ook gevraagd werd als ambassadeur, hoefde ik geen moment na te denken. Ik voel me vereerd en trots.”

Vincent wil zich met name inzetten om sporten te stimuleren en dan juist in het bijzonder voor kinderen met een beperking die veelal bij reguliere clubs helaas geen aansluiting vinden.

De komst van Vincent zal onze mooie club nog meer versterken. Het team van ambassadeurs zorgt voor naamsbekendheid, vertrouwen, publiciteit en opent nieuwe deuren. Hoe mooi is het dan dat wij zo’n kanjer als Vincent (ook nog topscorer van de eredivisie en talent van het jaar) mogen ontvangen! Welkom Vincent bij Only Friends en ook heel veel plezier.

Myron Gebbink en Vincent Janssen tonen getekend contract onder toeziend oog van vele kinderen

Myron Gebbink en Vincent Janssen tonen getekend contract onder toeziend oog van vele kinderen