ThunderSports geeft thermokleding cadeau aan Only friends

Thermokleding is en wordt steeds gebruikelijker/belangrijker in de sport en niet alleen in de strenge/koude wintermaanden. Dat vindt ook Jeroen Hertzberger, hockeyinternational en speler van hockeyclub Rotterdam, vandaar dat hij het bedrijf ThunderSports oprichtte.

ThundersportsThunderSports gelooft dat een topsporter, en dat is Jeroen natuurlijk, weet door al zijn ervaringen en opgebouwde kennis wat een sporter nodig heeft. ThunderSports wil dan ook thermische onderkleding toegankelijk maken voor de breedte sport (niet alleen hockey) door goede producten aan te bieden tegen middelrange prijzen.

Kijk vooral eens op hun prachtige site thundersports.nl en er is vast iets bij voor jou wat je direct online kan aanschaffen.

Kim Lammers, directeur van ons prachtige Centre, is ambassadeur van ThunderSports en vandaar dat Jeroen contact met haar opnam om thermokleding ter beschikking te stellen aan Only Friends.

Wij bedanken dan ook Jeroen hartelijk en wensen hem en ThunderSports veel (verkoop-)succes met de mooie thermokleding! Thundersports 2