Sweat4OnlyFriends groot succes

Gisteren was het dan zover! Sweat4OnlyFriends ging om 11.00 uur van start na het startschot door kids van Only Friends en natuurlijk Dennis(Gebbink).

Spinning marathonRond 9.30 was het al een geweldige en gezellige drukte op ons fantastische sportcentre. Auto’s werden keurig door stoere maar vriendelijke stagiaires naar diverse plekken gedirigeerd en mooie stagiaires werkten als gastvrouwen bij de entree van het gebouw. De deelnemers waren direct onder de indruk van de gestroomlijnde organisatie. Na aanmelding ging men aan de koffie/thee met cake en brownies die door de kandidaten van het leerwerkbedrijf zelf waren gebakken.

Spinning MarathonEven voor 11.00 uur beklom Dennis met een 7-tal kids het podium en openden met elkaar de spinning marathon Sweat4OnlyFriends. Diverse motivators en DJ’s zorgden voor een waar spektakel en de beats en lichteffecten gingen door de lucht. Maar liefst 5 uren (!) hielden de deelnemers het vol op de spinningfietsen. Wat een kanjers! Er heerste een geweldige sfeer in de sporthal en ook veel toeschouwers kwamen een kijkje nemen om de toppers aan te moedigen.Spinning marathon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moe maar zeer voldaan zaten de deelnemers later in het clubhuis voor een Happy Hour en de trekking van de loterij. Onze Mark (Bak) trok de lootjes en de vele mooie prijzen vonden hun weg. Daarna mocht Mark uit handen van Nicole (Bommer), de grote organisatrice van dit spinningevent van The Crunch, de cheque overhandigen aan Dennis. Tranen vloeiden toen het zeer mooie bedrag van €13.225,00 zichtbaar werd!Spinning Marathon

Onze dank gaat vooral uit naar The Crunch (in bijzonder naar Nicole) maar zeker ook naar de vele sponsoren, deelnemers, vrijwilligers en stagiaires. Zonder jullie was dit event niet zo fantastisch geweest. DANK, DANK en DANK!!

Spinning Marathon