Rotary Amsterdam-Halfweg steunt Only Friends

Met groot plezier overhandigde vice-voorzitter van de Rotary Amsterdam-Halfweg Gijsbert Dijker een cheque van 35.000 euro aan Dennis van Only Friends.

Rotary 2Onze Dennis was totaal overdonderd en stamelde dat hij dit nog nooit had meegemaakt. Dit bedrag was het resultaat van een aantal activiteiten die de Rotary Amsterdam-Halfweg in de afgelopen weken organiseerde, onder de noemer Rotary for Friends met als hoogtepunt de Only Friends Sport Challenge in Health City afgelopen zaterdag.

RotaryEr werd flink gesport op deze dag. In de donkere spinningzaal van Health City was het zweten geblazen, terwijl de bridgers hun toernooi afwerkten op een rustiger locatie met meer licht. Buiten streden voetbaltalenten, onder de opzwepende klanken van harde dance muziek, om de titel van ‘Pannaking’ van Badhoevedorp. Bij de tennisclinic werden de puntjes op de i gezet en bij de kunstworkshop leefden creatievelingen van jong tot oud zich helemaal uit met sjablonen en verfrollers. Sportief hoogtepunt was een voetbalwedstrijd tussen leden van Only Friends en een lokaal prominententeam met onder meer Dennis den Blanken, oud-wethouder Michel Bezuijen en politiewoordvoerder Roel van der Wal. De dag werd afgesloten met een borrel en buffet, een spetterend optreden van Chelsea Hegener en een loterij, met als hoofdprijs een skivakantie naar Bulgarije voor twee personen. Het werd een waar feest toen de Radio Veronica DJ tour losbarstte tot in de late uurtjes.