Only Friends winnaar van ING Goede Doelen-actie

Het ING Fonds organiseerde kort geleden een goede doelen-actie onder de noemer “Help Nederland Vooruit!” Mooie initiatieven in Nederland konden zich aanmelden.

INGOok Only Friends heeft dat op voorspraak van een bevriende relatie gedaan en we kwamen vervolgens in de finale van het district Amsterdam (noord). Diegene die de meeste stemmen zou krijgen was de winnaar. Massaal is er gestemd op Only Friends en vorige week kwam dan ook het telefoontje dat wij de winnaar waren en een mooie cheque van €5.000,00 werd ons in het vooruitzicht gesteld.

Dinsdagochtend gingen onze Dennis en Myron naar het kantoor van ING op het Buikslotermeerplein en kregen daar de cheque overhandigd. Andere mooie initiatieven als Vluchteling Welkom, Florakokjes, Voedseltuin Ijplein en AanEen kregen ook een cheque uitgereikt door de medewerkers van ING.

Wij bedanken een ieder die op Only Friends heeft gestemd (waardoor we met overmacht hebben gewonnen, zeggen we trots) en feliciteren de andere initiatieven met hun prijs en wensen hen succes met hun mooie werk.ING