Only Friends vandaag 17 jaar

Het is al weer 17 jaar geleden dat Dennis (Gebbink) met 8 jongetjes en 2 voetballen begon met Only Friends. Wat gaat de tijd toch snel en wat is er inmiddels een hoop gebeurd.

Mark overhandigt Dennis de verjaardagstaart

Mark overhandigt Dennis de verjaardagstaart

Op 9 februari 2000, dus 17 jaren geleden, begon Dennis met Only Friends, een voetbalclub voor kinderen met een beperking. In een hoekje van een veld van de mooie Amsterdamse voetbalclub AFC, waar Dennis in het 1e speelde, ging hij aan de slag met een klein groepje jongetjes en een paar voetballen.

Only Friends kreeg alom bekendheid/waardering en groeide gestaag. Inmiddels 17 jaar verder  is de voetbalclub Only Friends uitgegroeid tot een omniclub met maar liefst 25 sporten. Dagelijks mogelijk gemaakt door 150 fantastische vrijwilligers en 50 dito stagiaires. Ondersteund door geweldige ambassadeurs en sponsoren, is Only Friends een bloeiende en gezonde club. Naast de sporten heeft Dennis inmiddels ook Friends at Home (na-schoolse activiteiten), Friends at Work (mogelijkheid voor jongeren met een beperking te werken op ons eigen Friendship Sports Centre), Friends in Shape (succesvol obesitas-programma) en Older Friends (sporten met vitale oudjes) gerealiseerd.OF 17 jaar

Onze Mark Bak kwam vandaag Dennis een heerlijke verjaardagstaart overhandigen en het leuke is dat Mark één van de acht jongetjes is waarmee Dennis 17 jaren geleden is begonnen. En…Mark is nog steeds lid en doet maar liefst 4 sporten. Dennis nam met een grote glimlach de taart in ontvangst en zei: “ik wil graag dat Only Friends 100 wordt en daar gaan we met z’n allen voor”.