Only Friends start met basketbal

In het 15 jarig jubileum jaar van Only Friends, heeft oprichter Dennis (Gebbink) aangekondigd dat de 23e (!) sport er aan staat te komen. Basketbal!

BasketbalNu zullen jullie wellicht zeggen: “maar basketbal had Only Friends toch al”? Ja, dat klopt maar dat is rolstoelbasketbal (zelfs één van de eerste sporten van Only Friends) maar nu gaat het om regulier (dus zonder rolstoel) basketbal. In de loop van de tijd was er al vraag naar basketbal en dat gaan we nu organiseren.

Wat weten we van basketbal?

Basketbal wordt op bijna elk continent in de wereld door zowel mannen/jongens alsook vrouwen/meisjes beoefend. Twee teams komen tegen elkaar uit en het doel van deze sport is om de basketbal te veroveren en deze door een ijzeren ring, de basket, te werpen en te verhinderen dat de tegenstander datzelfde doet. Een echte teamsport waarbij elkaar helpen en uiteraard veel plezier de pijlers zijn. Je wordt er fit van en uitgedaagd om de “basket-skills” te ontwikkelen.

Deze sport kan bij Only Friends beoefend worden vanaf 8 jaar, elke vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur en in de sporthal van ons mooie sportcomplex. Graag willen we starten op vrijdag 8 mei als er tenminste 8 kanjers zijn die basketbal in een proeftijd van een maand willen proberen.

Heb je interesse? Meld je dan aan via info@onlyfriends.nl Wij zijn er klaar voor; jij ook?