Only Friends schiet penalties bij Ajax

Dat Only Friends een goede band heeft met Ajax, schreven we in een paar recente nieuws-berichten al en ook afgelopen zaterdagavond bleek dat weer. 

IMG_1310Met 8 voetballertjes uit de jongste categorie dit keer, gingen we naar Ajax voor de wedstrijd tegen Heerenveen. Om een wedstrijd bij te wonen met hun papa’s en mama’s is al geweldig maar dat was dit keer eigenlijk bijzaak.

Bijzaak? Wat was dan de hoofdzaak? In de 30e minuut gingen de jongetjes naar de kleedkamer om het heuse thuis- en uittenue van Ajax aan te trekken. Toen Lasse Schøne, Davy Klaassen en alle andere Ajacieden in de rust naar binnen kwamen voor de pauze, gingen onze mannetjes het veld op om penalties te nemen. Als echte prof voetballers waren hun namen en gezichtjes (live opgenomen door een cameraman) te zien op de grote schermen van de ArenA. Onze kleine mannetjes groeiden van trots en zeker toen het volgestroomde stadion hen hartstochtelijk aanmoedigde. Dit gebeurde niet alleen bij het voorstellen op de schermen maar zeker ook bij iedere penalty die genomen werd door onze toppers!

Wat een sfeer, wat een support, wat een ervaring! Voor velen een kippenvelmoment. We bedanken dan ook onze vrienden van Ajax voor deze fantastische avond!