Only Friends Rolstoelbasketbal weer bekerkampioen van Nederland

Only Friends bestaat inmiddels al weer ruim 18 jaar en is ooit begonnen met voetbal maar snel kwam door ook rolstoelbasketbal bij. Enige jaren terug is die afdeling uitgebreid met een eredivisie-basketbalteam.

Ons eredivisie-team doet het ieder jaar goed zowel in de competitie alsook internationaal en in het bekertoernooi van Nederland. Voor dat laatste stond het team afgelopen zondag in de finale tegen SC Antilope in de fraaie sporthal Oudenrijn in Vleuten.

Het Only Friends-team speelde niet haar beste wedstrijd ooit maar wist met goed verdedigen en het scoren van de nodige punten toch SC Antilope de hele wedstrijd op afstand te houden. Uiteindelijk werd dan ook de wedstrijd in het voordeel van Only Friends beslecht; 44-33.

Het kampioenschap in het bekertoernooi van Nederland was daarmee een prooi voor Only Friends! Hoe cool is dat?!
Van harte spelers, coaches, staf en natuurlijk de vele mee gereisde supporters met dit fantastische resultaat! Chapeau! De enorme beker gaat een mooi plekje krijgen in de prijzenkast van Only Friends.

Hoe enorm leuk was het ook dat supporters van Only Friends Achterhoek de reis naar Vleuten hadden gemaakt om ons aan te moedigen. Superrr, hartverwarmend en dank daarvoor!