Only Friends Rolstoelbasketbal door naar finales landskampioenschap

Het eredivisie rolstoelbasketbal team van Only Friends presteert enorm goed en daar zijn we trots op.

Gisteren, woensdag 12 april, speelde ons rolstoelbasketbal team de laatste reguliere wedstrijd in de competitie tegen Devedo (Ermelo) en sloot deze met winst (63-51) af en is daarmee eerste geworden in de competitie. Op zich al weer een groot compliment waard. Maar.. hierdoor is het team ook verzekerd van het thuisvoordeel in de play-offs op weg naar het landskampioenschap.

Op vrijdag 21 april om 20.30 uur zal Only Friends aantreden tegen Arrows ’81 uit Rotterdam op ons eigen mooie sportcomplex; Friendship Sports Centre. Mochten we  deze halve finale winnen dan zal het team direct daags erna, op zaterdag 22 april derhalve, om 20.00 uur de finale spelen tegen Devedo uit Ermelo of SC Antilope uit Utrecht. Ook de finale zal in de thuishal van Only Friends op het Friendship Sports Centre worden gespeeld. De winnaar van de finale mag zich dan landskampioen noemen.

Indien ons dit lukt dan heeft Only Friends de zogeheten dubbel binnen:  bekerkampioen en landskampioen. Hoe cool zou dat zijn!

Komt allen op de beide finale dagen naar Only Friends, nogmaals, op het Friendship Sports Centre, en moedig ons team aan.