Only Friends oprichter Dennis Gebbink in Wall of Fame

Gisteren, zondag 21 februari. werd in boekhandel Scheltema aan het Rokin in ons mooie Amsterdam de Wall of Fame onthuld.

wall of fameIeder jaar wordt door het Parool de verkiezing van Amsterdammer van het Jaar georganiseerd en deze uitverkiezing viel in het verleden de oprichter van Only Friends, Dennis Gebbink, al eens ten deel. Inmiddels zijn er al 11 Amsterdammers van het Jaar en deze mensen zijn nu voor eeuwig vastgelegd in de Wall of Fame in boekhandel Scheltema aan het Rokin 9.

Scheltema is één van de grootste boekhandels van Nederland en werd op 6 juni 1853 opgericht door Jacobus Hendrik Scheltema. Sinds 2015 zit Scheltema met een fantastische winkel aan het Rokin en bestrijkt de winkel maar liefst 3200 m2 verdeeld over 5 verdiepingen. Op de begane grond in het hart van de winkel heeft Scheltema, i.s.m. het Parool, nu dus een heuse Wall of Fame ingericht die daar een permanente plek zal houden en ook in de toekomst ruimte biedt voor nieuwe Amsterdammers van het Jaar. Onze Dennis hangt er dus al en daar zijn wij reuze trots op! Chapeau Dennis en dank aan boekhandel Scheltema.