Only Friends ontsteekt de kerstlampjes in Amstel Hotel

De feestelijke decembermaand wordt door het prachtige Amstel Hotel altijd in geluid met de traditionele Tree Lighting. Onder het genot van een glas champagne wordt de kerstversiering van het hotel met een druk op de knop ontstoken.

Amstel HotelIeder jaar wordt dit gedaan door een BN-er (Bekende Nederlander) en dit keer viel de eer te beurt aan onze Dennis (Gebbink). Vele genodigden waren afgekomen op deze mooie traditie en de lobby van het hotel stond dan ook stamp vol. De menigte was muisstil toen onze Dennis vertelde wie hij was en wat voor moois hij voor onze kinderen van Only Friends op de wereld heeft gezet. Daarna vertelde hij het kerstverhaal dat hij ook jaarlijks voordraagt op onze eigen kerstdiners met de kids.

Een oorverdovend applaus viel hem ten deel toen hij uitgesproken was en terecht! Voordat hij een druk op de knop deed om de lichtjes te ontsteken vroeg hij Jacques Parson, de grote steun en toeverlaat van Only Friends vanaf het eerste uur, naar voren. Samen met hem en Joke de Kruijf, ambassadrice van Only Friends, sloeg Dennis op de rode knop en ontstak onder groot gejuich de prachtige kerstversiering van het Amstel Hotel.Amstel Hotel

Amstel Hotel en Only Friends zijn al een lange tijd warme vrienden van elkaar (zo mochten wij ons vrijwilligersfeest daar vieren) en vanaf deze plaats wensen wij alle medewerkers van het Amstel Hotel alvast fijne feestdagen!