Only Friends in de media

Only Friends heeft de laatste tijd niet te klagen over belangstelling van de media en dat doen we dan ook niet.

Op zondag 12 februari keken maar liefst 2.5 miljoen mensen naar de TV-Show van Ivo Niehe, waarin hij aandacht besteedde aan Only Friends, ons mooie sportcentrum Friendship Sports Centre en natuurlijk onze oprichter Dennis (Gebbink) en zijn gezin. Mooie beelden wisselden elkaar af en de fantastische woorden van onze burgermeester, de heer vd Laan, en Humberto Tan (wie kent hem niet) waren hartverwarmend. Heb je de uitzending gemist druk dan op de volgende link TV-show uitzending gemist.

Daags erna kwam een filmploeg van AT-5 ons bezoeken en werden onze Dennis en Etienne (Spee), directeur van het Friendship Sports Centre, geïnterviewd en werd in de uiteindelijk uitzending op AT-5 nogmaals het warme pleidooi van onze burgermeester voor ondersteuning van Only Friends en het Friendship Sports Centre herhaald. Hoe cool is dat! Ook deze uitzending kan je nog een keer bekijken door op de volgende link AT-5 te drukken.

Hartverwarmend zijn ook de vele reacties, aanbiedingen voor sponsoring, aanmeldingen voor leden etc geweest in alle dagen en zelfs weken na de uitzendingen. Daar zijn wij een ieder heel dankbaar voor en wil je ook ondersteunen mail dan naar info@onlyfriends.nl 

Tot slot werden van de week Dennis en zoon Myron (Gebbink) nog geïnterviewd bij NH Lunchroom van NHnieuws.nl en ook dit interview kan je, dit keer, beluisteren door op de volgende link NH Lunchroom te drukken.

Langs deze weg willen we alle media en in het bijzonder Ivo Niehe bedanken voor de aandacht die zij besteed hebben aan ons aller Only Friends.