Only Friends fotoshoot met adidas kleding

Only Friends wordt enorm ondersteund door adidas als het gaat om o.a. vrijwilligers- en kinderkledingpakketten. Hoe gaaf is dat?

Zoals al in eerdere artikelen gemeld hebben adidas en Only Friends een zeer warme en echte band en heeft adidas de positie van kledingleverancier overgenomen van de voorganger. Inmiddels zijn de vrijwilligers keurig voorzien van adidaskleding en ook konden de leden al kledingpakketten kopen tegen een zwaar gereduceerde (dus door adidas gesponsorde) prijs.

Afgelopen vrijdag vond er een foto-shoot plaats van veel kinderen in hun adidas-outfit aangevuld met specifieke sportattributen van de betreffende sportafdeling. Ook de voetballertjes in de Ajax-/ABN AMRO/adidas outfits ontbraken niet. Een fantastische middag die volledig voor rekening kwam van onze lieve vrienden van adidas en waarbij de kinderen zich opstelden als ware fotomodellen.

De foto’s zullen gebruikt gaan worden voor diverse media zoals website, facebook, foldermateriaal, briefpapier en uitingen in het clubhuis en op de busjes/auto’s van ons.

Alles weer even in een, letterlijk en figuurlijk, fris en nieuw jasje. Hoe cool is dat? Onze dank aan adidas is groot!