Only Friends bedankt GSA Groep

De Benefit Night ten bate van het Ronald McDonald Centre en Only Friends was een groot succes zoals eerder te lezen viel op onze site. Zonder sponsoren, in welke vorm dan ook, was dit nooit bereikt; €190.000,00. Vele sponsoren zijn links of rechtsom al in het zonnetje gezet en nu is daarvoor de tijd en de ruimte om dat te doen voor GSA Groep.

GSA logo GSA Groep is een facilitair bedrijf met haar vestigingen op Schiphol (maar werkend door een groot deel van Nederland) dat is opgebouwd uit 6 gespecialiseerde Business Units. Zij staan bekend om hun betrokkenheid bij de klant, flexibiliteit, toegankelijkheid en innovatie. Niets is voor hen te gek en voor ieder probleem hebben zij een oplossing of zorgen daarvoor. Waar andere facilitaire bedrijven stoppen, gaat de GSA Groep door en ook letterlijk in tijd. Zij staan 24 uur per dag in dienst van hun klanten en het is dan ook niet vreemd dat zij een trouwe klantenkring hebben. En…GSA Groep doet dit al vanaf 1982!

Vloer GSA bij BNWat heeft GSA Groep gedaan voor onze Benefit Night? Zij hebben letterlijk de basis gelegd voor deze avond. De vloer van de sporthal veranderde in een schitterende paarse feestvloer waarop de tafels, stoelen maar ook onze gasten mooi bij afstaken. Een grote klus waar GSA Groep haar hand niet voor omdraaide en binnen de tijd was de vloer keurig gelegd. GSA Groep sponsorde de vloer waardoor een stevige factuur uit bleef.

Wij danken GSA Groep dan ook voor deze fantastische sponsoring en in het bijzonder de familie van Schaik, de leiding van dit mooie bedrijf.

Vloer GSA BN met tafels