Mooi en bijzonder cadeau voor 15 jaar Only Friends!

Sportclub Only Friends bestaat dit jaar 15 jaar en het leuke daarvan is dat je dan eigenlijk het hele jaar jarig bent!

Zo ontving Only Friends op de eigenlijke verjaardag al mooie cadeaus en hebben we het op een feestelijke woensdagmiddag al een beetje gevierd met de kinderen. Vorige week was er weer een mooie verrassing.

Elzo Deen, een oud-collega van Dennis (Gebbink) bij Kappé (het bedrijf van Jacques Parson, onze bestuursvoorzitter en exploitant van de parfum en cosmeticawinkels op Schiphol), stond op de stoep met een schitterend zelf gemaakt cadeau. Elzo volgt al jaren de verrichtingen van Dennis en Only Friends met veel belangstelling en respect en vond het 15-jarig bestaan een goed moment om dat te laten merken.

Kado 15 jaar OFEen schitterende 3D steigerhouten wand decoratie in het teken van “Only Friends 15 jaar” overhandigde Elzo aan een beduusde en blije Dennis. Inmiddels hangt de wanddecoratie vol trots op het kantoor van Only Friends.

Heeft u interesse in dergelijke steigerhouten woondecoraties, kijk dan op Facebook bij “steigerhout met passie”! Namens iedereen bij Only Friends bedanken we Elzo voor dit bijzondere en mooie cadeau.