MHC Purmerend op bezoek bij Only Friends

Vanavond (dinsdag 2 juni) waren een aantal dames hockeysters van MHC Purmerend op bezoek bij Only Friends en trainden mee met onze kanjers van de afdeling hockey.

MHC PurmerendMHC Purmerend; deze letters staan voor Mixed Hockey Club Purmerend. De club, opgericht op 17 april 1978, vormt een van de ongeveer 300 hockeyverenigingen in ons land. Hockey is een sport voor dames, heren, meisjes en jongens. Het is van huis uit een veldsport, maar in de laatste jaren heeft daarnaast het zaalhockey zich sterk ontwikkeld. Het accent ligt nog steeds op de veldsport. Veld hockey wordt in grote lijnen in hetzelfde seizoen gespeeld als voetbal, d.w.z. van eind augustus t/m april. MHC Purmerend 2

Het hockeyseizoen is dus ook voor de dames (of moeten we zeggen dametjes) van MHC Purmerend afgelopen en konden ze vanavond mooi mee trainen met Only Friends. In de motregen gingen ze het veld op maar het weer kon de pret niet drukken. Veel spel- en trainingsvormen werden gedaan en afsluitend een mooi potje hockey. Voorafgaand aan het potje gingen de hockeyers van Purmerend en Only Friends gezamenlijk op de foto.

Dank jullie wel, kanjers van Purmerend, dat jullie langs kwamen en graag tot een volgende keer!

Wilt u ook een keer met een team langs komen bij Only Friends om mee te trainen bij 1 van de 23 sporten, stuur een mail naar info@onlyfriends.nl Erg leuk en leerzaam voor alle betrokkenen.