Leidseplein 50+ zaalvoetbaltoernooi ten bate van Only Friends

Afgelopen zaterdag werd het Leidseplein Toernooi gespeeld in de sporthal van Borchland;volop goed voetbal, gezelligheid en de opbrengst voor Only Friends; hoe gaaf is dat!

LeidsepleintoernooiHet Leidseplein Zaalvoetbaltoernooi is een bekend fenomeen in het Amsterdamse. Richard Killian en Jan Bergisch van de Mini’s organiseerden het maar liefst 25 jaren met veel plezier en succes. In principe was vorig jaar (de 25e editie dus) de laatste maar Karel Vrolijk en Peter Drenth hebben het stokje overgenomen en afgelopen zaterdag was dan ook de 1e editie onder hun leiding.

Maar liefst 9 teams (alle van Leidseplein Café’s) bonden de strijd met elkaar aan en er werd, weliswaar op een ietwat lager tempo dan in de hoogtijdagen van de 50+-ers, nog steeds goed en verzorgd gevoetbald. Ook het elkaar dollen en de humor waren niet van de lucht. Sportiviteit en gezelligheid werden dan ook goed gecombineerd tot in de late uurtjes.Leidseplein toernooi

Na afloop van het toernooi vond de prijsuitreiking plaats en de 1e prijs ging dit jaar naar het team van La Bastille. Chapeau mannen! Daarna werd het nog laat en gezellig onder de klanken van diverse artiesten die belangeloos optraden. En…de opbrengst van de dag (o.a. uit inschrijfgeld en loterij) was voor Only Friends. Het fraaie bedrag van €3400,00 werd middels een grote cheque overgedragen aan het team van Only Friends dat zelf ook had mee gedaan.

Dank aan alle “Leidsepleiners” die dit mogelijk hebben gemaakt en graag tot volgend jaar!

Only Friends met o.a. June en Dennis met de cheque

Only Friends met o.a. June en Dennis op de foto met de cheque