Ivy Group en Landmark Vastgoed organiseren golftoernooi voor Only Friends

Ivy Group en Landmark Vastgoed Management golfden al 2 edities mee op het Only Friends Golftoernooi maar besloten om een eigen toernooi te organiseren met Only Friends als goede doel.

Ivy GroupNa mee gedaan te hebben op twee geslaagde (jaarlijkse) Only Friends Golftoernooien, opperden Mark van Ginkel (Ivy Group) en Mark Tesselaar (Landmark Vastgoed Management) om een vastgoed toernooi te organiseren met hun relaties en de opbrengst te schenken aan Only Friends.

“Wauw” zeiden wij van Only Friends, “dat is kei-gaaf!” En zo gebeurde het dat afgelopen vrijdag (12 juni) op wederom een zonovergoten dag de 1e editie van het Ivy Group-Landmark Vastgoed Open werd gehouden. Met zo’n 17 flights in de baan van Golfbaan Waterland Amsterdam, 4 cateringpunten en een heerlijke BBQ na afloop was de gezelligheid en vriendschap weer hoog.Ivy 2

Nadat de loterijprijzen waren getrokken en de winnaars van het gloednieuwe Open in het zonnetje waren gezet, kreeg onze Dennis de cheque met de opbrengst door de beide Marken uitgereikt. €32.000 maar liefst stond op de cheque en dit kwam mede door een extra donatie van Ivy Group en Landmark Vastgoed Management zelf.Ivy 3

Chapeau, wat een mooie 1e editie (op naar volgend jaar) en heel veel dank aan Ivy Group en Landmark Vastgoed Management (en natuurlijk hun relaties).