Ivy Group en Landmark Vastgoed Management Open 2016 wederom succesvol

Ivy Group en Landmark Vastgoed Management golfden al eerder mee op het Only Friends Golftoernooi maar besloten om een eigen toernooi te organiseren met Only Friends als goede doel. Hoe gaaf is dat?

Winnende flight: Ton Tepaske en friends

Winnende flight: Ton Tepaske en friends

Na mee gedaan te hebben op twee Only Friends Golftoernooien, opperden Mark van Ginkel en Esli Burggraaf (Ivy Group) en Mark Tesselaar (Landmark Vastgoed Management) om een vastgoed toernooi te organiseren met hun relaties en de opbrengst te schenken aan Only Friends.

“Wauw” zeiden wij van Only Friends, “dat is kei-gaaf!” En zo gebeurde het dat afgelopen vrijdag (10 juni) op wederom een zonovergoten dag alweer de 2e editie van het Ivy Group-Landmark Vastgoed Management Open werd gehouden. Met zo’n 15 flights in de baan van Golfbaan Waterland Amsterdam, 4 cateringpunten en een heerlijke BBQ na afloop was de gezelligheid en vriendschap weer hoog.golf

Nadat de loterijprijzen waren getrokken en de winnaars (Tonny Tepaske en friends) van de 2e editie Golf Open in het zonnetje waren gezet, kreeg onze Dennis de cheque met de opbrengst door de beide Marken, Esli en onze eigen Mark (Bak) uitgereikt. €25.000 maar liefst stond op de cheque en dit kwam mede door een extra donatie van Ivy Group en Landmark Vastgoed Management zelf.

Chapeau, wat een mooie 2e editie (op naar volgend jaar) en heel veel dank aan Ivy Group en Landmark Vastgoed Management (en natuurlijk hun relaties).

Esli, Dennis, en de 3 Mark-en

Esli, Dennis, en de 3 Mark-en