G-Freestyle Cup Tennis bij Only Friends

Zaterdag 31 januari werd het 3e G-Freestyle Cup Tennis bij Only Friends gehouden. Een fantastische dag waarbij iedereen na afloop met een grote glimlach op het gezicht huiswaarts keerde.

Tennis G Free Style Cup 2015Zeven tennisclubs (Westzijderveld, De Cromme Bal, Smash, Katwijk, Nieuw Vennep, Zaansport en Only Friends) organiseren op toerbeurt de G-Freestyle Cup Tennisdag en deze 3e keer was Only Friends op haar thuisbasis, het Ronald mcDonald Centre, de gastheer. ’s Ochtends werd er een bal- en slagvaardigheid parcours afgelegd over een 7-tal “stationnetjes” en nadat gezamenlijk de lunch werd genuttigd, speelden maar liefst 29 kinderen met 29 buddy’s (volwassenen) een heus dubbelspeltoernooi volgens het Super TieBreak principe. Zo’n 80 ouders genoten van de verrichtingen van hun kinderen.

De organisatie was in handen van Dick Ritsema (afdelingshoofd Tennis bij Only Friends) en werd daarbij ondersteund door tal van evenzo fantastische vrijwilligers. Wederom een mooie dag in de geschiedenis van Only Friends!

Tennis G Freestyle Cup 2015