Feestelijke middag bij Only Friends

Only Friends bestaat 15 jaar en dat willen we weten ook! Afgelopen maandag (9 februari) was de officiële verjaardag maar gisteren, woensdag, hebben we het gevierd met de kinderen en in grote getale opgekomen ouders, vrijwilligers en stagiaires.

OF 15 jaar Bij het oplopen van het mooi Ronald McDonald Centre, de thuisbasis van Only Friends, kon je al goed zien dat er iemand jarig was. Volop ballonnen, bloemen, banieren en slingers. Het was overduidelijk een feestje voor het 15 jarig bestaan van onze club. Toen ook de bakker nog gebakjes kwam brengen en de limonade werd ingeschonken was het feest compleet.

Terwijl op de achtergrond leuke muziek voor kinderen opstond, deden de schminkster en de goochelaar hun werk. De kinderen vonden het fantastisch! Het clubhuis stroomde werkelijk helemaal vol en hing er een gezellige en hartverwarmende sfeer. Immers iedereen is trots op Only Friends.

OF 15 jaarNatuurlijk was er ook een officieel moment. Kort na 16.00 uur pakte Jacqueline Bak (vrijwilligster van het 1e uur) de microfoon en  sprak Dennis toe in een mooie speech. Dennis maar ook zijn vrouw (want naast iedere man staat een sterke vrouw) kregen mooie cadeau’s en Mark Bak (1 van de 8 jongetjes waar het mee begon) spelde Dennis een schitterende gouden Only Friends-speld op. Dennis sprak in zijn slotwoord de dank uit aan alle fantastische vrijwilligers en stagiaires en benadrukte nogmaals hoe blij hij met hen is.OF 15 jaar

Daarna werd, ook tot grote verrassing van haarzelf, Jacquelien Bak in de bloemen gezet en kreeg ook zij een mooi cadeau. Jacquelien is al 15 jaar vrijwilligster en nagenoeg dagelijks op de club te vinden. Jacquelien staat symbool voor al die 150 vrijwilligers die geweldig werk verzetten voor Only Friends. Chapeau!

OF 15 jaar