FEBO en Only Friends verlengen partnership

FEBO, bekend van de automatieken maar vooral van de overheerlijke kalfsvleeskroketten en grillburgers, heeft het partnership met Only Friends verlengd. Hoe gaaf is dat?

FeboFEBO is zo Amsterdams als de Jordaan, de grachten en de westertoren. Onder de naam Bakkerij FEBO opende de heer Johan de Borst op 11 augustus 1941 een banketbakkerij op een steenworp afstand van het Olympisch Stadion. Aldaar begon hij met het maken van heerlijk kroketten uit zelfgemaakte ragout en zo werd de basis gelegd voor het fantastische familiebedrijf. Inmiddels is de leiding van de FEBO in handen van de 3e generatie, Dennis de Borst, en heeft de FEBO zo’n 70 vestigingen (terwijl we dit schrijven is er wellicht al weer één bijgekomen en heeft FEBO tegenwoordig ook FEBO Drive en bezorgdienst) tot inmiddels ver buiten Amsterdam verdeeld over 37 steden. Dagelijks, in de zeer vroege ochtend, worden alle producten vers gemaakt uit de beste ingrediënten die er maar zijn. Kwaliteit staat zeer hoog in het FEBO-vaandel en het is bewezen dat een broodje FEBO-kroket gezonder is dan het broodje gezond dat overal te koop is.

Vorige week zetten beide Dennissen (de Borst (FEBO) en Gebbink (Only Friends) hun handtekening onder de verlenging van het partnership. Twee mooie Amsterdam-Noord organisaties de elkaar weten te vinden bij het mogelijk maken van sport voor kinderen en jongeren met een beperking.

Wij bedanken FEBO en al haar medewerkers voor hun warme vriendschap! For ever Friends!