Fantastisch vrijwilligersfeest Only Friends

Only Friends sloot afgelopen zaterdag (20/12) het sportjaar 2014 definitief af met een knetterend feest in cafe de Bult in Amsterdam Noord.

Vrijwilligersfeest 2014Vrijwilligers en stagiaires krijgen gedurende het jaar geen vergoedingen in welke vorm dan ook behalve dan de lach op het gezicht en de knuffels van de kinderen met een beperking zelf. Daar doen onze kanjers van vrijwilligers en stagiaires het dan ook voor.

Eén keer per jaar worden de vrijwilligers en stagiaires bedankt voor hun tomeloze inzet met een feest. Dit jaar werd weer gekozen voor Café de Bult (min of meer het vroegere clubhuis van Only Friends). Een overheerlijk buffet, lekkere drankjes en een mooi programma zorgden voor een prachtige avond.

Han Holland, een gospelkoor(het thema was: Christmas with Only Friends), Johan Kettenburg en Luuk Scheepers (met een fantastisch nieuw clublied op de melodie van “dit is mijn club” gecomponeerd met onze eigen Mark Bak) zorgden voor een super muzikale omlijsting. Kort na half twaalf ging het dak er helemaal van af toen Frans Duijts (mogelijk gemaakt door Jacques Parson, ambassadeur/sponsor van het eerste uur en tegenwoordig ook bestuursvoorzitter van Only Friends) nog kwam optreden. Daarna bleef het nog lang onrustig 😉 in Café de Bult.