Doneren voor Only Friends kan via boekingen bij booking.com

Wanneer je een boeking doet via www.booking.com/supportonlyfriends zal er een aanzienlijk deel worden overgemaakt naar Only Friends. En het kost jou niets extra!

Booking.com is een bekende, vooraanstaande en betrouwbare website voor boekingen van bijvoorbeeld vluchten en hotels. Bijna iedereen heeft er wel eens gebruik van gemaakt en zeker over gehoord. Only Friends en booking.com zijn een overeenkomst aangegaan dat als je een boeking doet via www.booking.com/supportonlyfriends er maar liefst 7% van de waarde van de boeking als donatie naar Only Friends gaat. Hoe gaaf is dat? En jij betaalt dat niet maar booking.com dus.  (wanneer je bijvoorbeeld een boeking doet van 200 euro zal er een bedrag van 14 euro worden overgemaakt naar Only Friends).

Sla de bovengenoemde link dus op en vertel het ook zoveel mogelijk mensen! En als je het deelt via Facebook/twitter/instagram, vergeet dan niet een zinnetje met uitleg erbij te zetten zodat anderen deze actie ook begrijpen.

Met jouw vakantie/zakelijke reis of stedentrip help je de kinderen en jongeren om te sporten…doneren is nog nooit zo leuk geweest 🙂