Dam tot Dam levert dankzij Meyn €15.000 op voor Only Friends

De Dam tot Dam-loop is over de jaren heen uitgegroeid tot een giga sportevenement waaraan ook goede doelen zijn gekoppeld zoals Only Friends.

dam-damloop-binnen-twee-uur-uitverkochtDe Dam tot Dam-loop was sinds het ontstaan een hardloopwedstrijd over 10 engelse mijlen (16 km) vanaf de Dam in Amsterdam tot aan de Dam in Zaandam. Inmiddels is de Dam tot Dam-loop veel meer dan dat; los van de 45.000 hardlopers over de 16 km, kan er nu ook gewandeld, gefietst en meegedaan worden in zogeheten kids-runs. En ook nog de avond tevoren in de Dam tot Dam by Night. In totaal deden er 88.000 mensen mee aan wat, volgens zeggen, het grootste publieke sport event is ter wereld.

Het mooie bedrijf Meyn uit Oostzaan doet jaarlijks mee met haar medewerkers aan de Dam tot Dam-activiteiten. Ruim 300 medewerkers trokken de hardloop-, wandel- en racefietsschoenen aan en hadden dit jaar Only Friends als goede doel gekozen. Aan het einde van de middag mocht onze Dennis (Gebbink) dan ook in de uitermate gezellige feesttent op het terrein van Meyn een cheque in ontvangst nemen. Blij verrast zag hij dat er maar liefst €15.000 was opgehaald voor Only Friends.

Geweldige cheque van Meyn voor Only Friends

Geweldige cheque van Meyn voor Only Friends

Langs deze weg willen we dan ook alle medewerkers van Meyn dank zeggen voor dit geweldige bedrag en resultaat!