Cycling Circus Sweat (voorheen Sweat4OnlyFriends) 19 maart

Doe mee en schep je geluk!
De inschrijvingen voor HET cycling event van 2017 op zondag 19 maart stromen weer binnen!

Vijf redenen om dit jaar (weer) mee te doen:
1. Je maakt er meer dan 640 kids super gelukkig mee omdat zij dankzij jou kunnen genieten van sport.
2. Je wordt er zelf heel blij van. Het is een geweldige positiviteitsbooster en een gevoel van samen iets betekenen voor een ander.
3. We maken er echt een knalfeest van met een super presenter team en verschillende acts zodat je swingend door kunt gaan: een MC, een djambé band, een saxofonist, een zanger en natuurlijk een optreden van de kids zelf.
4. Je hoeft niet super fit te zijn om mee te doen. Je kunt er een sportieve prestatie van maken, een fiets delen, afstappen en bijtanken. Het gaat om je hart en je instelling. Bovendien zorgen we ook goed voor jou. Je wordt ontvangen met koffie/thee en zelfgemaakte brownies door de kids, je krijgt een goed gevulde goodiebag voor onderweg, vers fruit en shakes en een lekkere borrel achteraf.
5. Je ontvangt een gratis lot (méér lootjes kun je kopen) waarmee je o.a. één van de geweldige prijzen kunt winnen van onze sponsoren. Degene die het hoogste sponsorgeld bijeen fietst kan kiezen tussen een stadsfiets van Cortina t.w.v. € 600,00 of een collectorsitem – een gesigneerd shirt door het voltallige huidige Nederlandse voetbal elftal.
Wat kun je winnen in de loterij?
Een gesigneerde shirt van het voltallig Nederlands elftal dankzij NIKE of de stadsfiets Cortina t.w.v. 600 Euro;
Een verwen Spa Special dag voor 2 vrienden/innen bij de exclusieve day spa Thermen La Mer in Almere t.w.v. 184 Euro.
Reset je lichaam in 3 minuten bij FREEZLAB in het Olympisch Stadion. Volgt de sterren en atleten voor een BOOST in je schoonheid, weerstand en gezondheid. Een maand lang onbeperkt cryotherapie!
10 Lessen salsa of bachata in de gezelligste dansschool van Amsterdam Swing Latino. Keuze uit 4 locaties.
En nog veel meer!
Wat moet je doen?
Gelijk inschrijven. Geen kans voor smoesjes of gedachtenspinsels. Gewoon doen! Je weet in je hart dat je de volgende dag met stijve spieren en een grote glimlach opstaat!
Doe dit snel via onderstaande link naar de site. Hier vind je ook meer info over het event en onze contact gegevens. We sturen je dan ook de sponsorlijst toe. Er zijn nog maar 50 fietsen beschikbaar!

https://www.ticketkantoor.nl/shop/cyclingcircus

Happiness is not ready made. It comes from your own actions.
Dalai Lama

Namens het voltallige I AM FIT netwerk

Schrijf je gelijk in!