Boeken kopen via YouBeDo; ABN AMRO-ers doen het al lang voor Only Friends

Boeken worden al eeuwen geschreven, gedrukt, verkocht en gelezen. Het kopen van boeken vond in het verleden altijd plaats via de winkel maar sinds het ontstaan van het internet steeds meer on-line. Voor jezelf of altijd leuk als kado.

Maar…als je dan toch een boek of zelfs boeken wilt kopen, koop dan een boek via YouBeDo. Gemakkelijk via het internet en … je kan daarmee Only Friends steunen. Het kost je uiteindelijk niets meer want Only Friends krijgt het van YouBeDo. Ga naar YouBeDo , kies je boek(-en) uit en klik op Only Friends als goede doel. Velen zijn je al voor gegaan.

Zo ook de fantastische medewerkers van ABN AMRO. Zij sponsoren door de koop van boeken projecten voor Only Friends. Zo hebben ze in het verleden al gezorgd voor sportrolstoelen, materialen voor watersport en -spel en onlangs voor handboogschieten. Hoe gaaf is dat! Langs deze weg willen we dan ook YouBeDo bedanken voor, zoals dat zo mooi heet, het bieden van het platform en alle ABN AMRO-ers voor het kopen van boeken ten bate van Only Friends.

Jan Terlouw, schrijver

“Als je dan toch op internet boeken koopt, doe het dan goed. Bij YouBeDo.com lever je met iedere aankoop een bijdrage aan een goed doel naar keuze.”