Benefit Night 2018; fantastisch, emotioneel en bere gezellig!

Na maanden van voorbereiding was het dan zover; Benefit Night 2018 op zaterdag 10 november.

De sporthal, omgetoverd tot schitterende feestzaal, stroomde aan het begin van de avond vol. Meer dan 70 tafels met ieder 10 personen waren verkocht (en daarmee was de avond uitverkocht!) en een snelle rekensom leert dan ook dat er ruim 700 gasten aanwezig waren. De sfeer zat er vanaf het begin al goed in en het werd dan ook een gezellige en volgens velen een mooie en bijzondere avond. Mooie video-beelden van onze kinderen, indrukwekkende speeches, heerlijk eten en drinken, een heuse veiling en loterij, geweldige presentatie door Humberto Tan en Esther Schouten en dat alles omlijst door super optredens van tal van artiesten. En …als dan de opbrengst ook nog eens €656.570,00 is, gaat het dak er echt af!

Deze 6e editie van de Benefit Night was niet mogelijk geweest zonder de inzet van heel veel lieve mensen en bedrijven! Dank, dank, dank!

Ook alle tafelkopers en gasten ontzettend bedankt, namens het Friendship Sports Centre en sportclub Only Friends! Graag tot volgend jaar (en…wees er snel bij want er zijn al weer veel tafels gereserveerd).