AZ-selectie op bezoek bij Only Friends

Only Friends heeft al vele leuke, mooie en gezellige bezoekers gehad en afgelopen woensdag was het weer raak. AZ!

Nadat vele individuele (top-)sporters en sportteams ons hebben bezocht, was het van de week de beurt aan AZ. Om 14.30 uur werden diverse snelle bolides op het parkeerterrein van ons mooie sportcomplex neergezet en liepen diverse AZ-profvoetballers inclusief de trainersstaf naar de entree. Aldaar werden ze van harte welkom geheten door Dennis (Gebbink) en vertelde hij hen over Only Friends en het Centre. Een journalist van VI zei: “zo stil en aandachtig luisterend, heb ik een groep voetballers nog nooit gezien!”

AZ op bezoekHet was duidelijk dat de spelers en trainers (waaronder John vd Brom, Danny Landzaat en natuurlijk Marco van Basten = onze ambassadeur) onder de indruk waren van onze club en het schitterende complex.

Als een volleerd gastheer leidde Dennis AZ rond op en door het Centre. Daarna trainden de spelers van AZ met onze kids van de voetbalafdeling mee. Eerst nog wat onwennig maar al snel gooiden de spelers hun schroom weg en voetbalden met heel veel plezier met de kinderen mee. En de trainers zagen dat het goed was. Diezelfde trainers deelden ondertussen handtekeningen uit en gingen met menig vader, moeder en kind op de foto. IMG_5224

Ook RTV Noord Holland was er als de kippen bij om beelden te maken van deze mooie middag. Marco van Basten werd vanzelfsprekend voor de camera gevraagd maar ook onze eigen kanjer Randy. Hij beantwoordde de vragen van de journalist alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Top!

AZ bezoek