ALO-studenten geven cheque aan Only Friends

De ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) heeft al jaren een band met Only Friends en levert geregeld studenten/stagiaires aan ons om te helpen bij het sporten met de kids.

ALODe ALO is al sinds jaar en dag een zeer gerenommeerde opleiding voor sportdocenten en vele van de studenten hebben als stagiair gewerkt (of werken nog) bij Only Friends.

DEMO is een voorstelling voor 3e jaars ALO-studenten die in 7 weken tijd door elke klas aan de ALO wordt gemaakt en bestaat uit de onderdelen turnen, zelfverdediging, dans en toneel. Het geheel wordt begeleid door vakdocenten en is de klas verdeeld in commissies om DEMO een succes te laten zijn. Zo is er ook een marketingcommissie die organisatorisch en financieel verantwoordelijk is voor het DEMO-evenement. Zij genereren geld om DEMO mogelijk te maken maar ook om een deel van het geld/de opbrengsten te schenken aan een goed doel. En laat dat nu Only Friends geworden zijn!

“Vele ALO’ers hebben zich de afgelopen jaren mogen ontwikkelen bij Only Friends en nu vonden we het leuk om jullie te helpen met de verdere ontwikkeling van jullie mooie club”, aldus Emma v Kesteren, oud-stagiair. De cheque van maar liefst €1.000,00 werd uitgereikt aan Dennis (Gebbink) oprichter van Only Friends door Younes Jabboury (oud-ALO-er) en Dennis Zwagerman (student 3e jaars).

Namens Only Friends bedanken wij alle ALO-ers voor deze mooie geste en hopen dat nog velen bij ons stage zullen lopen.