Almere City op bezoek bij Only Friends

Nadat al eerder de selecties van Ajax en AZ op bezoek waren geweest bij Only Friends, was het nu de beurt aan Almere City.

bezoek Almere CityOnze gewaardeerde combinatie-functionaris en vrijwilliger Roy Gebbink (ja, de broer van) is, naast zijn vele en goede werk voor Only Friends, ook teammanager van Almere City. Dus de link tussen de voetbalclub en ons was snel gemaakt en Almere City wilde graag een bezoek brengen aan ons.

De voltallige selectie en staf kwamen langs en hadden eerst een eigen trainingssessie in het zwembad van ons mooie Centre. Daarna gingen de mannen aan een gezonde lunch en kregen ze een presentatie van Dennis (Gebbink) en werden ze rondgeleid. Vervolgens werd er getraind met de kinderen maar dat viel helaas door de hevige regenbuien letterlijk in het water.

Almere City was enorm onder de indruk van het Centre en Only Friends. Een staflid: “Daarnaast is het goed voor onze jongens dat ze zien en ervaren dat er ook nog een andere wereld is dan het (mooie) voetballeventje. Erg leerzaam en indrukwekkend.”

Almere City doet momenteel mee aan de nacompetitie van de Jupiler League en wij wensen hen daar veel succes bij. Op naar de eredivisie mannen!