Alle Only Friends Nederland bijeen

Zo’n twee weken geleden kwamen de leidingen van de Only Friends vestigingen uit Nederland voor het eerst met z’n allen bij elkaar. Hoe leuk is dat?

En het was leuk, gezellig en nuttig! Een centraal punt in Nederland werd gekozen voor de bijeenkomst want Only Friends strekt zich tegenwoordig uit naar vele hoeken van Nederland. In Vleuten, een dorpje onder Utrecht, kwamen we bij elkaar en als we het hebben over “we” dan hebben we het over Only Friends Utrecht, Achterhoek, Limburg, Twente, Eindhoven en natuurlijk Amsterdam. Naar het zich laat aanzien zal een volgende keer Rotterdam er ook bij zijn.

In een informele setting, met een goed verzorgd klein hapje en een drankje, nam Johan (van Streun) van Amsterdam de leiding en gaf iedereen de gelegenheid om zich voor te stellen en de status van de betreffende Only Friends toe te lichten. Gedurende dit voorstel rondje die met veel humor en gelach gepaard ging, werden al de nodige vragen gesteld en beantwoord.

Daarna kwamen in willekeurige volgorde nog onderwerpen aan de orde als: nieuwe BTW-regiem, ANBI-status, rechtspersonen, fondsen, sponsoring, gemeentes en provincies, gezamenlijke afspraken en werd een contactlijst en een heuse app groep opgesteld om elkaar op de hoogte te houden cq elkaar makkelijk te kunnen contacten.

Al met al een zeer vruchtbare avond die met met een groepsfoto en het aftellen van 10, 9, 8….Only Friends met veel gejuich werd beëindigd. Deze samenkomst krijgt in de toekomst zeker een vervolg!