Ajax O.9 bezoekt Only Friends

Vorige week woensdag was Ajax met zijn O.9 (voorheen F1) op bezoek bij Only Friends. Hoe leuk is dat?!

Ajax O.9 op de foto met onze Dennis en Myron. Links boven hun geweldige trainer Rik Verhage

Ieder seizoen bezoekt Ajax O.9 Only Friends onder leiding van hun geweldige en enthousiaste trainer/coach Rik Verhage. Zo ook dit seizoen.

Hand in hand over het veld. Geweldig!

Rik Verhage vindt het heel belangrijk dat de zeer jonge “profs” van Ajax zien en mee maken dat er ook sport is voor en met kinderen met een beperking. “Voor onze jongens is er heel veel en goed geregeld, moeten we uitkijken dat ze dat niet als normaal ervaren en daarom is het in velerlei opzicht goed dat ze ervaren dat er ook kinderen zijn met een beperking die veel plezier beleven aan hun sport. Ik vind het dan ook een “must” dat we Only Friends ieder seizoen bezoeken”.

De jonge talenten van Ajax zaten eerst ademloos te luisteren naar een presentatie van onze Dennis en trainden/sportten vervolgens mee met de kinderen van Only Friends. Wat een belevenis, wat een plezier en vriendschap voor allen! Letterlijk hand in hand gingen ze met elkaar over het veld en werd aan het einde met welgemeende knuffels van elkaar afscheid genomen.

Met High-Fives werd afscheid van elkaar genomen

Jongens van Ajax O-9 en Rik, dank dat jullie er weer waren! We zijn benieuwd wie nu een spreekbeurt op school gaat houden over Only Friends.