Zorg voor Friends

Bij Only Friends op het Friendship Sports Centre kunnen kinderen en jongeren met een beperking sporten. Soms sluit de de aanvangstijd hiervan niet aan op school- of werktijd.

Vrolijke Bruno aan het schilderen

Om die tussentijd soepel te overbruggen introduceert Zigzag, gespecialiseerde kindzorg, ondersteund door  Only Friends Zorg voor Friends: professioneel begeleide activiteiten en spel voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking.

Een ideale oplossing om ouders en begeleiders zorg uit handen te nemen en een ontspannen tijdverdrijf voor de sporters voordat hun sportactiviteit begint.

Leuke activiteiten onder professionele begeleiding

Zorg voor Friends is geopend op doordeweekse dagen van 15.00 tot 19.00 uur. Het activiteitenprogramma wordt individueel op maat samengesteld. Een team van gekwalificeerde medewerkers zorgt voor leuke en uitdagende activiteiten.

Het tarief voor deze activiteit is afhankelijk van de zorgbehoefte en bedraagt tussen de 12 en 15 euro per uur. De kosten kunnen (mogelijk) gefinancierd worden uit het PGB dat ouders voor hun kind hebben. In sommige gevallen waar verpleegkundige hulp geïndiceerd wordt kan Zorg in Natura worden aangevraagd.

Voor meer informatie kijk op http://www.zorgvoorfriends.nl

of stuur een mail naar info@zorgvoorfriends.nl