Word supporter

Sporten is gezond, juist voor kinderen en jongeren met een beperking. Uw steun is daarom hard nodig, zodat Only Friends samen met u de droom van onze sporters waar kan blijven maken: onbeperkt sporten op hun thuisbasis; het Friendship Sports Centre!

Hoe gaat het nu?

Only Friends biedt nu 25 verschillende sporten en meer dan 700 kinderen maken hier met veel plezier en enthousiasme gebruik van. We beschikken over 200 vrijwilligers, 50 stagiaires en een aantal gerenommeerde ambassadeurs die sportclub Only Friends een warm hart toedragen.

Supporters

Supporters zijn particulieren die zonder tegenprestatie een financiële donatie doen aan Sportclub Only Friends. Hiermee kunnen wij sportmateriaal aanschaffen en b.v. transport en evenementen bekostigen.

Wilt u ons ook steunen? Druk dan op de knop om supporter te worden!

Let op! Momenteel is de donatie pagina tijdelijk offline. U kunt dan ook voorlopig geen donatie online doen! Wij verwachten dit rond september weer op orde te hebben. Het is wel mogelijk uw donatie te doen middels een storting op ons rekeningnummer NL24ABNA0428979815.

 

De belastingdienst heeft ons aangemerkt als Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI) en erkent ons daarmee als goed doel.