Sinterklaas bij Only Friends

Foto SinterklaasOok dit jaar is de Sint sportclub Only Friends niet vergeten! Vol verwachting zaten de sporters te wachten in het Clubhuis van het Ronald McDonald Center op woensdag 30 november.

Het was nog even spannend, want de pieten kwamen zónder Sinterklaas aan. Gelukkig waren er genoeg attente kinderen die opeens het gesnurk van de Sint hoorde. Door zijn overvolle agenda was hij een beetje vermoeid geraakt en in slaap gesukkeld. Dit was natuurlijk gauw over toen de Sint door had dat hij bij Only Friends op bezoek was.

Met acht Zwarte Pieten die vrolijk in het rond sprongen, was het een gezellige boel. De kinderen genoten van de aandacht van Sinterklaas en de Zwarte Pieten. En natuurlijk al het lekkers wat werd gestrooid. Er was nog een grote verrassing: een optreden van Robbie Ronalds, bekend van Konijn Ab Normaal, gaf een spetterend optreden. Met Piet voorop gingen de sporters in polonaise door het clubhuis. In de loop van de avond gingen de kinderen moe maar voldaan en gewapend met hun nieuwe Only Friends muts en handschoenen weer huiswaarts.

Het was weer een geslaagde avond met veel blije gezichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *