Only Friends winnaar verkiezing leukste sportvereniging

verkiezing-leukste-sportvereniging 

Sportclub Only Friends is tijdens de verkiezing leukste sportvereniging van Nederland uitgeroepen tot winnaar in de Provincie Noord Holland. Na in de eerste ronde de winnaar te zijn geworden in de gemeentelijke verkiezing (Amsterdam) heeft Only Friends nu dus ook de provinciale verkiezing gewonnen! Volgende week wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.

 Leukste sportvereniging

 De verkiezing leukste sportvereniging van Nederland wordt jaarlijks georganiseerd. In twee ronden kiest het publiek de leukste sportvereniging. In de eerste ronde kiest het publiek in de eigen gemeente. De winnaars uit de eerste ronde strijden vervolgens voor de titel in de eigen provincie. Uit de provinciale winnaars kiest men uiteindelijk de winnaar: De leukste sportvereniging van Nederland.

 Uitreiking

 Op maandag 1 juli 2013 wordt op Kasteel de Lage Vuursche in Baarn de verschillende Awards aan de provinciale winnaars uitgereikt. Op dit moment wordt ook de landelijke winnaar bekend gemaakt! Wij hopen natuurlijk allemaal dat Only Friends ook deze prijs in de wacht sleept.  

 Sportclub Only Friends

 Met 19 sporten en bijna 600 leden is Only Friends de grootste gebruiker van het Ronald McDonald Centre. De verhalen die u leest in het (t)Huis magazine zijn dan ook vaak van sporters van deze sportclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *