Only Friends ontvangt cheque van Kees Diepeveen

20140402 Kees Diepenveen cheque 1_web

Vol trots heeft Dennis Gebbink, oprichter en directeur Sportclub Only Friends, op woensdag 2 april jl. een cheque in ontvangst genomen van Kees Diepeveen. Aanleiding is de afscheidsborrel van Diepeveen als Wethouder bij Amsterdam Stadsdeel Noord.

Diepeveen was tot voor kort Wethouder in Stadsdeel Noord, waarbij hij onder andere Sport in zijn portefeuille had. Op 11 maart jl. nam Diepeveen officieel afscheid van Stadsdeel Noord in de vorm van een borrel. In plaats van een afscheidscadeau heeft hij zijn gasten gevraagd om een bedrag over te maken voor twee goede doelen, die hij speciaal voor zijn afscheid heeft gekozen.

Sportclub Only Friends was één van de twee gekozen goede doelen. Diepeveen heeft namelijk altijd een warm hart voor Only Friends. In de loop der jaren heeft hij zich op verschillende manieren ingezet voor deze bijzondere sportclub.

Op woensdag 2 april 2014 heeft Kees Diepeveen, voorafgaand aan één van de voetbaltrainingen, een cheque met het totale opgehaalde bedrag voor Only Friends persoonlijk overhandigd aan Dennis Gebbink in het bijzijn van een grote groep sporters. Na afloop van de overhandiging heeft Diepeveen zich van zijn sportieve kant laten zien en meegedaan aan een voetbaltraining van Only Friends.

Only Friends is Kees Diepeveen enorm dankbaar voor zijn bijdrage aan de club en wenst hem veel succes toe!

20140402 Kees Diepenveen cheque 2_web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *