Leer golfen op het benefiet golftoernooi

Leer golfen tijdens het Benefiet Golftoernooi 2014

Met nog 1 flight beschikbaar is de tweede editie van het golftoernooi op vrijdag 6 juni zo goed als uitverkocht. Eén van de redenen waarom het Ronald McDonald Centre en Sportclub Only Friends hebben besloten om deze gezellige dag uit te breiden met een golfclinic, speciaal voor mensen met geen of weinig golfervaring.

Begeleiding door een pro

Tijdens de clinic leert men de grondbeginselen van de golfsport onder de begeleiding van een golf professional. De deelnemers van de clinic krijgen net als de deelnemers van het golftoernooi een mooi programma voorgeschoteld. De clinic wordt opgedeeld in twee delen, zowel twee uur voor als na de lunch. Na afloop van de clinic volgt een borrel samen met de deelnemers aan het golftoernooi en aansluitend een uitgebreide barbecue inclusief de prijsuitreiking en trekking van de loterijprijzen.

Aanmelden voor de golfclinic

Deelnemers aan de golfclinic kunnen zich individueel inschrijven. De clinic wordt onderverdeel in groep van plusminus 10 deelnemers met een maximum van 60 deelnemers totaal. Een clinic kost € 250,- exclusief BTW per persoon, dit is inclusief eten en drinken.

Benefiet Golftoernooi 2014

Het Ronald McDonald Centre | Only Friends Benefiet Golftoernooi wordt georganiseerd om bedrijven kennis te laten maken met beide stichtingen, hun doelstellingen en doelgroepen. Verder biedt dit evenement de golfers de gelegenheid om kennis te maken met andere bedrijven, die het sportcentrum een warm hart toedragen.

Het golftoernooi vindt plaats op vrijdag 6 juni 2014. Rond 10:00u krijgen alle golfers een warm welkom op het Ronald McDonald Centre, waar zij na een rondleiding door dit unieke sportcentrum naar Golfbaan Waterland-Amsterdam zullen vertrekken om een gezellige middag te golfen en te netwerken.

Golfen voor het goede doel

Stichting Ronald McDonald Centre en Stichting Sportclub Only Friends krijgen geen overheidssteun en zijn volledig afhankelijk van giften en donaties van derden. Het Benefiet Golftoernooi is één van de fondsenwervende evenementen die het Ronald McDonald Centre en Only Friends organiseren.

De uiteindelijke opbrengst van het Ronald McDonald Centre | Only Friends Golftoernooi komt ten goede aan Stichting Ronald McDonald Centre en Stichting Sportclub Only Friends en wordt gebruikt om sport voor kinderen en jongeren met een beperking mogelijk te maken.

Golf mee en meld u vandaag nog aan

Meld u aan voor één of meerdere clinics bij Jordy den Boer, medewerker Evenementen bij het Ronald McDonald Centre door een e-mail te sturen naar j.denboer@rmdc.nl of door te bellen naar 020 – 333 1234.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *