Johan Cruyff Foundation en Only Friends

In vele vorige website berichten hebben we al verteld dat wijlen Johan Cruijff en ook zijn gelijknamige Johan Cruyff Foundation, al vele jaren geweldige fans en ondersteuners zijn van Only Friends.

Feitelijk steunt de Johan Cruyff Foundation al vanaf het begin van het ontstaan van Only Friends, inmiddels al weer ruim 21 jaar geleden, onze club en kwam Johan Cruijff in het verleden in hoogst eigen persoon een aantal keren per jaar op ons mooie sportcentrum, het Friendship Sports Centre. Johan Cruijff vond het iedere keer dan weer fantastisch om te zien wat wij doen voor kinderen en jongeren met een beperking, waar heden te dage zijn Foundation zich op wereldschaal ook voor inzet.

In september van ieder jaar werd er een Johan Cruyff Foundation open dag gehouden in het Olympisch Stadion maar kon de afgelopen twee jaar vanwege corona niet door gaan. Maar creatief als dat ze zijn, ontwikkelde de Foundation de Johan Cruyff Dag On Tour. Volgens de aloude TROS-leus: ” we komen naar u toe in september”.

Mara (Only Friends) en Tom Egberink samen op de foto

Zo hadden we onlangs een gezellige woensdag met de Johan Cruyff Foundation bij Only Friends op het Friendship Sports Centre en sportte paralympisch medaille winnaar (bij het tennis) Tom Egberink met ons mee.

Tot onze grote en blijde verrassing kregen we ook nog FrameRunners van de Johan Cruyff Foundation als extra steuntje in de rug. Hoe mooi is dat?

Langs deze weg willen we nogmaals onze vrienden van de Johan Cruyff Foundation enorm bedanken! For ever friends!

En…zolang er sterren aan de hemel staan zal Only Friends van Johan Cruijff houden.