BREAKING NEWS: Myron Gebbink weer in NL-team

Een aantal weken geleden bereikte ons al het bericht dat Myron (Gebbink), zoon van onze oprichter Dennis, weer was gevraagd om mee te trainen en oefeninterlands te spelen voor het paralympisch Nederlands voetbalteam. Hoe gaaf was dat al!

Myron Gebbink opnieuw in Oranje te bewonderen

Myron speelde in het verleden al voor Nederland, maakte mooie toernooien mee maar had, om moverende redenen (zoals dat zo mooi heet), besloten om te stoppen met internationaal voetbal en zich volledig te storten op Only Friends. Kort geleden werd hij echter weer benaderd en vertelde de KNVB hem ook dat de criteria bij het paralympisch voetbal waren gewijzigd. Myron dacht er over na en zei JA tegen een aantal trainingen en oefenwedstrijden om te kijken hoe het over en weer zou bevallen. En het beviel goed! Nadat hij zijn 19e en 20e interland had gespeeld, kreeg hij een mooi telefoontje van de bondscoach.

Myron is opnieuw geselecteerd voor het Nederlands Team en zal in september in Argentinië mee doen op het WK-voetbal. Wat geweldig, wat fantastisch, kippenvel bij iedereen en natuurlijk ook voor/bij Myron zelf en zijn trotse ouders en vriendin. Maar ook wij, Only Friends, zijn enorm trots op Myron en zien in hem een voorbeeld voor velen. Winners never quit!

Toevallig (maar toeval bestaat niet) werd Myron ook nog eens vorige week genomineerd voor de “Gouden Venus van Milo-prijs”. Een nominatie voor mensen met een beperking die inspiratie zijn en zich inzetten voor anderen in de maatschappij. En dat doet onze Myron. Ga dus naar Gouden Venus van Milo en stem massaal op onze Myron. Een kanjer met zoveel doorzettingsvermogen verdient het om de prijs te winnen!