Lindsay Frelink van Only Friends naar Tokyo; hoe gaaf is dat?!

Sportclub Only Friends is van oorsprong een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking en vooral voor hen die anders bij een reguliere sportclub nooit aan sporten zouden zijn toegenomen. 

Door de groei van Only Friends, de jongeren die ouder werden en daarmee het terecht loslaten van de maximum leeftijd, zijn er ook steeds meer jong volwassenen en ouderen (Older Friends) met een beperking bij Only Friends komen sporten. Dat maakt Only Friends nog mooier, nog unieker en divers.

Eén van de jong volwassene, Lindsay Frelink, speelt bij Only Friends in het ere-divisie rolstoelbasketbal team en doet dat zo goed dat zij ook geselecteerd is voor het Nederlands Paralympisch Dames Basketbalteam. Hoe cool is dat?

En jullie raden het al; onze Lindsay gaat a.s. dinsdag 24 augustus op weg naar Tokyo alwaar de Paralympische Spelen worden gehouden en gaat voor haar een mooi en spannend avontuur beginnen. We zijn super trots op Lindsay die door hard trainen en doorzetten een plekje heeft bemachtigd in het NL-team.

Wij wensen haar maar natuurlijk ook haar teamgenoten heel veel succes en ook veel plezier. Hou de kleuren van NL en Only Friends hoog!